Савидис иска Бербатов в Солун

Filed under: Без категория by: ceco

Президентът на ПАОК Иван Савидис категорично заяви, че иска Димитър Бербатов на „Тумба“ и българинът ще остане/ Според бизнесменът е абсолютен мазохизъм да притежаваш подобен футболист, за който си платил 2 млн. евро и той да не играе редовно. За никого не е тайна, че милионерът е голям фен на българската звезда и от години се опитваше да го докара в Солун.

Не на подобно мнение е обаче наставникът на „черно-белите“ Игор Тудор. Хърватинът отговори остро на запитванията за Бербатов, след двубоя за Купата на страната срещу Панионис, завършил при равенство 1:1. Според бившия хърватски национал атмосферата в събелкалнята не е добра именно, заради Бербатов. Тудор призна, че българинът е велик футболист, но наставникът изгражда стратегията на база моментната форма на играчите, а не на заплатите, които вземат. Някои гръцки медии смятат, че Тудор завижда на Бербатов за по-високата заплата, а според други има личен конфликт между двамата, защото благоевградчанинът е нарекъл наставника си най-слабият треньор, когото е виждал.

Договорът на голмайстора изтича през лятото, а от класирането на тима ще зависи, дали българинът ще продължи кариерата си там.

Leave a Reply